Grace gyógyulása

Grace egészségesen és boldogan került új, szerető családjához! 

Március végén a Hungary Hearts Dog Rescue előtt megállt egy fiatalember, aki a teraszán "felejtve" találta az elhagyott, rossz állapotban lévő Grace kutyust, ezért beadta őt a menhelyre. Grace gyógyulását a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású készítménye, a Burgimmune Prémium Immunerősítő is segítette.

A kutyus érkezésekor le volt soványodva, az immunrendszere nagyon legyengült, ezért lokalizált demodex szőrtüszőatkától szenvedett, szemei körül, a péra tájékán, orrocskáján és ajkain pyodermával jellemezhető, kezeletlen gyulladásos elváltozások voltak találhatóak. 

Grace.jpg

A menhely és a velük együttműködésben álló Hariel Alapítvány önkéntesei gondoskodtak arról, hogy Grace azonnal állatorvosi ellátásban részesüljön. Mivel az ilyen problémák akkor lépnek fel, amikor a szervezet védekező képessége legyengül, ezért a Hariel vezetője, Szabó Szilvia, fontosnak találta a mihamarabbi és teljes gyógyulás érdekében a Burgimmune-t is bevetni, mivel már több védencénél is rendelkezik nagyon pozitív tapasztalatokkal a készítménnyel kapcsolatban. 

Grace állapota rohamosan javulni kezdett, a szükséges gyógyszeres és krémes kezeléseknek, a szerető gondoskodásnak, és a sikeres immunerősítésnek köszönhetően. Kevesebb, mint egy hónap alatt hatalmas változáson ment keresztül a kutyus. Megszűnt a gyengeség, a soványság, és a bőrgyulladás is elmúlt. A korábbi bőrproblémáknak ma már halvány jele sem felismerhető rajta és boldog, aktív, gazdi életet él. 

Szép életet kívánunk, Grace!

187574686_495667768247527_44813654130892