Garfield és Tekla új élete

Garfield és Tekla egy debreceni utcai kolóniában éltek az anyacicával együtt.
2020. decemberében a Hariel Debreceni Állat- és Természetvédelmi Alapítvány lelkes önkéntesei találtak a családra egy telefonos bejelentést követően.

Mindkét kiscica macskanáthásan, nagyon súlyos egészségi állapotban került az alapítvány szerető gondozásába. Stratégiai együttműködés keretében, a Burgimmune prémium immunerősítő kombináció, a Natural Pet Care System állatgyógyászati gyógyhatású terméke is segítette őket abban, hogy most már egészséges, aktív, vidám, játékos életet élve költözhetnek új gazdijukhoz.

Garfield és Tekla.jpg

Megtalálásuk napján Tekla cicának már majdnem kihűlt a kis teste, nem evett, nem ivott, de a Hariel Alapítvány odaadó tagjai még időben értek az állatorvoshoz és gyorsan felmelegítették őt. Két hétig minden nap állatorvoshoz vitték és szakadatlan ápolták őt.

A Burgimmune prémium immunerősítő kombinációt folyamatosan kapta fecskendőből, naponta kétszer, így egyre jobban megerősödött a szervezete. Garfield is elkapta a macskanáthát, nagyon gyenge volt, köhögött, folyt az orra, szemei össze voltak ragadva a gyulladás miatt. Az orvosi kezelés, a törődés és a gyógyszerek segítettek rajta, de mindig vissza-visszaesett.

Ez után ő is elkezdte kapni a Burgimmune gyógyhatású készítményt, aminek következtében állapota rohamosan fejlődni kezdett.

 

Mostanára a kis túlélők teljesen és stabilan meggyógyultak. Az ivartalanítás után szeretetteljes befogadó családra leltek.

Sok sikert, boldogságot és egészséget kívánunk az új életükhöz!

161724318_447383869912803_25649433639508